Εταιρεία

Η εταιρεία C.K. construction είναι η συνέχεια της εταιρείας υδροθερμικής τεχνικής που δραστηριοποιούταν στα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, ηλιοθερμία, φωτοβολταϊκά, εγκαταστάσεις φυσικού αερίου κεντρικών κλιματισμών, ενδοδαπέδιας θέρμανσης, αντλιών θερμότητας.

Η πολυετής εμπειρία μας στο κλάδο των κατασκευών και των ανακαινίσεων και ο εκσυγχρονισμένος εξοπλισμός μας, μας οδηγεί να παρέχουμε το ποιοτικότερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή της αγοράς εξερευνώντας διαρκώς νέες τάσεις, νέες τεχνικές και νέα προϊόντα.

Λειτουργούμε σε ιδιόκτητο χώρο μειώνοντας τα λειτουργικά μας έξοδα προς όφελος σας. Έχουμε τα δικά μας επαγγελματικά μέσα μεταφοράς των προϊόντων, αποφεύγοντας καθυστερήσεις.

Συνεργαζόμενοι με τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής προϊόντων και εξαρτημάτων παρέχουμε εγγυήσεις και πιστοποιητικά σε κάθε έργο, καθώς και χρονοδιάγραμμα παράδοσης.

Μια επίσκεψη για μελέτη στο χώρο σας, θα σας λύσει όλες σας τις απορίες και θα σας κάνει την πολύπλοκη διαδικασία της ανακαίνισης στο μυαλό σας μια ευχάριστη και εύκολη εμπειρία.

Είμαστε εδώ για εσάς! Για να σας δώσουμε τις καινοτόμες ιδέες μας, την εμπειρία μας, την ανώτερη τεχνική κατάρτισή μας και να σας καλωσορίσουμε στο νέο σας σπιτικό.

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

25

Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε καινοτόμες ιδέες και να σας καλωσορίσουμε στο νέο σας σπιτικό.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μεταμορφώνουμε το σπίτι σας και εκμεταλλευόμαστε κάθε χώρο προς όφελος σας, αγγίζοντας την τελειότητα.

Ενεργειακό Τζάκι

Περισσότερα

Εγκαταστάσεις θέρμανσης – Zεστό νερό

Απόλαυση οικονομικότερου ζεστού νερού χρήσης.

Περισσότερα

Ολική ανακαίνιση κουζίνας

Στην κουζίνα ο συνδιασμός εργονομίας, λειτουργικότητας και άψογου design είναι επιβεβλημένος.

Περισσότερα

Ολική ανακαίνιση μπάνιου

Λαμβάνοντας υπόψιν τις κατάλληλες αρχιτεκτονικές τάσεις και το γούστο σας, χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρωνα υλικά καλύπτωντας αισθητική και εργονομια.

Περισσότερα

Ολική ανακαίνιση σπιτιού

μεταμορφώνουμε το σπίτι σας και εκμεταλλευόμαστε κάθε χώρο προς όφελος σας, αγγίζοντας την τελειότητα.

Περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.